Wil je een origineel groepsuitje organiseren met het team, dat spreekt tot de verbeelding van elk teamlid? Bij The City creëren we unieke ervaringen die teamwork, plezier, en avontuur combineren. Onze activiteiten bieden voor ieder wat wils, of je nu houdt van spanning en sensatie of het liever wat rustiger aan doet. Tip: combineer meerdere van onze spectaculaire bedrijfsuitjes met een van onze horeca arrangementen en geniet met jouw collega's van een onvergetelijke dag!

OFFERTE AANVRAGEN

 

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

GROEPSUITJE ORGANISEREN BIJ THE CITY

The City is de perfecte locatie voor een uniek groepsuitje, met ludieke teambuilding activiteiten en prachtige decors. Met onze diverse activiteiten en centraal gelegen locatie in Zuid-Holland, bieden we de ideale ingrediënten voor een leuk groepsuitje. Ga je voor een spannende competitie tussen je collega's tijdens een lasergame, of kies je liever voor een relaxed uitje zoals Jeu de Boules? Bij The City vind je de leukste groepsuitje activiteiten voor iedereen!

ORIGINELE GROEPSUITJE VOOR JONG EN OUD

Op zoek naar een opwindend teamuitje? Daag je collega's uit voor een potje bowlen of laat je zangkunsten zien tijdens karaoke. Voor een unieke ervaring, stap in een virtuele wereld en test jullie samenwerking door samen zombies en vijandige legers te verslaan in een VR Game. Of word de kampioen van 'The Gas Station' in een intense ronde lasergamen. Bij ons vind je voor elk team een passende activiteit, met een vleugje strategie voor de ultieme teamspirit.

GROEPSUITJE BOEKEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Klaar om jullie volgende teamuitje te organiseren dat nog lang herinnerd zal worden? Vraag direct een offerte op voor het leukste groepsuitje bij The City en zorg voor een dag vol teambuilding, plezier, en unieke activiteiten.

OFFERTE AANVRAGEN

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

Review 1

Review 1

Review 1
Google Review