The City biedt topvermaak voor elke groep. Kies jouw ideale arrangement in twee simpele stappen: 

1 - Selecteer de combi van groepsactiviteiten die je wilt doen 
2 - Maak de reservering aan 

Jouw personeelsfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeest (vanaf 8 jaar) wordt gegarandeerd een groot succes. Combineer activiteiten, reserveer een tafel in de PizzaBar en wij zorgen dat jij het ultieme uitje hebt in The City. 

Voor feesten en uitjes van groepen groter dan twintig maken we graag een arrangement op maat. Mail je wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte. 

Geef je wensen aan ons door

Versla elkaar op de unieke minigolfbaan in ons stadspark. Daal af naar het metrostation van The City, waar je kunt bowlen met spectaculaire special effects. Speel een potje Joy de Boules of kijk hoe vaak je met z’n allen de vrijgezel kunt raken tijdens lasergamen. Overal in The City zijn prachtige decors te vinden voor unieke foto’s zodat jullie trip naar The City voor eeuwig vastgelegd kan worden.

Uiteraard geniet je van het eten in onze PizzaBar, de hoogwaardige horecagelegenheid die speciaal gericht is om groepen te laten genieten van een hapje en een drankje.

Reserveer direct

Wil je als ceremoniemeester jouw vrijgezel de beleving geven die hij of zij nooit meer zal vergeten? Neem contact met ons met je ideeën of vraag welke mogelijkheden wij al aanbieden. Het kan wat ons betreft niet gek genoeg!

Neem contact op