Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren, dat spreekt tot de verbeelding van elk teamlid? Bij The City creëren we unieke ervaringen die teamwork, plezier, en avontuur combineren. Onze activiteiten bieden voor ieder wat wils, of je nu houdt van spanning en sensatie of het liever wat rustiger aan doet. Tip: combineer meerdere van onze spectaculaire bedrijfsuitjes met een van onze horeca arrangementen en geniet met jouw collega's van een onvergetelijke dag!

OFFERTE AANVRAGEN

 

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN BIJ THE CITY

The City is de perfecte locatie voor een uniek bedrijfsuitje, met ludieke teambuilding activiteiten en prachtige decors. Met onze diverse activiteiten en centraal gelegen locatie in Zuid-Holland, bieden we de ideale ingrediënten voor een leuk bedrijfsuitje. Ga je voor een spannende competitie tussen je collega's tijdens een lasergame, of kies je liever voor een relaxed bedrijfsuitje zoals Jeu de Boules? Bij The City vind je de leukste bedrijfsuitjes activiteiten voor iedereen!

ORIGINELE BEDRIJFSUITJES VOOR JONG EN OUD

Daag je collega's uit voor een actief bedrijfsuitje met een potje bowlen óf stap uit je comfort zone en laat je zangtalent zien tijdens karaoke. Zoek je naar een origineel én spectaculair bedrijfsuitje? Waan je in een virtuele wereld en stel jullie samenwerking op de proef; versla samen met je collega's zombies & vijandige legers tijdens een VR Game. Of vertrek als winnaar uit 'The Gas Station' na een spel lasergame. Organiseren jullie liever een wat minder actief uitje? In al onze activiteiten vind je een strategisch spelelement, waardoor we de perfecte uitvalsbasis zijn voor allerlei soorten teamuitjes. Word jij de nieuwe Michael van Gerwen tijdens een dartcompetitie met het bedrijf? Maak je de directie in tijdens een wedstrijdje Jeu de Boules of kom je gezellig poolen met jouw collega's? The City heeft het allemaal! Onze originele bedrijfsuitjes zorgen ervoor dat je collega's nog lang napraten over deze fantastische dag.

BEDRIJFSUITJE BOEKEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Klaar om jullie volgende bedrijfsuitje te organiseren dat nog lang herinnerd zal worden? Vraag direct een offerte op voor het leukste bedrijfsuitje bij The City en zorg voor een dag vol teambuilding, plezier, en unieke activiteiten.

OFFERTE AANVRAGEN

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

Review 1

Review 1

Review 1
Google Review