Ben je op zoek naar een teamuitje dat gegarandeerd indruk maakt op elk teamlid? Bij The City gaan we voor unieke ervaringen waarbij teamwork, plezier en gezelligheid centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een dosis adrenaline of liever ontspant, onze activiteiten bieden voor elk wat wils. Sluit je dag af in stijl door samen met je collega's te genieten van een heerlijke maaltijd en verfrissende drankjes in onze sfeervolle horeca!

OFFERTE AANVRAGEN

 

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

TEAMUITJE ORGANISEREN BIJ THE CITY

Voor een origineel teamuitje vol creatieve teambuildingactiviteiten en schitterende decors ben je bij The City aan het juiste adres. Dankzij ons diverse aanbod en centrale locatie in Zuid-Holland, bieden we de perfecte mix voor een geslaagd teamuitje. Ga de uitdaging aan met je collega's tijdens een spannend potje lasergamen, of kies voor een ontspannen teamuitje zoals Jeu de Boules. Bij The City vind je de leukste teamuitjes activiteiten voor iedereen!

TEAMUITJES VOOR JONG EN OUD

Op zoek naar een boeiend teamuitje? Daag je collega's uit voor een potje bowlen of laat je zangtalent zien tijdens karaoke. Voor een unieke ervaring kun je samen de virtuele wereld betreden en jullie samenwerking testen door zombies en vijandige legers te verslaan in een VR Game. Of neem de uitdaging aan om de kampioen te worden van 'The Gas Station' tijdens een intense ronde lasergamen. Bij ons vind je voor elk team een geschikte activiteit, met een vleugje strategie voor de ultieme teamspirit.

TEAMUITJES BOEKEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Is het tijd om jullie volgende teamuitje te plannen, dat nog lang zal worden herinnerd? Vraag meteen een offerte aan voor het meest fantastische teamuitje bij The City en creëer een dag vol teambuilding, plezier en unieke activiteiten.

OFFERTE AANVRAGEN

VAAK GEBOEKTE ACTIVITEITEN

COMPLEET VERZORGD PERSONEELSUITJE

Bij The City zorgen we voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje, inclusief gezellige borrel, lekkere lunch of heerlijk diner. Geniet in ons restaurant van een heerlijk Italiaans buffet of stel de lekkerste verse pizza's samen, inclusief allergenenvrije-opties. Naast pizza's bieden we ook diverse snacks, frietjes, en verfrissende Sundae-ijsjes. Ontspan aan je eigen bartafel of in een van onze comfortabele loungeplekken met een drankje, en laat de gezelligheid van The City de perfecte afsluiter van je dag zijn. Voor een all-in-one food & fun ervaring, is The City dé bestemming bij uitstek.

WAAROM JE TEAMUITJE ORGANISEREN BIJ THE CITY?

  • Niet afhankelijk van weersomstandigheden
  • Geschikt voor kleine en grote groepen (van 20 tot 200 personen)
  • Diversiteit aan activiteiten
  • Compleet verzorgd uitje op één locatie, inclusief horeca
  • Gratis parkeerplekken voor de deur

TEAMSUITJE BOEKEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Klaar om jullie volgende bedrijfsuitje te organiseren dat nog lang herinnerd zal worden? Vraag direct een offerte op voor het leukste bedrijfsuitje bij The City en zorg voor een dag vol teambuilding, plezier, en unieke activiteiten.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER HUN TEAMUITJES BIJ THE CITY

Review 1

Review 1

Review 1
Google Review