OFFERTE AANVRAGEN

Wil je eens goed uitpakken met het bedrijf? Bij The City beleeft jouw personeel een toptijd, dankzij spectaculaire activiteiten en horeca die uitermate goed geschikt is voor grotere groepen. Plezier met het hele bedrijf en elkaar (nog) beter leren kennen tijdens een borrel met een hapje, in The City beleef je op een unieke locatie het ultieme bedrijfsfeest of personeelsuitje.

 

Voorbeelden van uitjes

Versla je collega’s op de unieke minigolfbaan in ons stadspark. Daal af naar het metrostation van The City, waar je kunt bowlen met spectaculaire special effects. Daag elkaar uit in ons next level klimtoestel of kijk hoe tactisch je collega’s zijn tijdens een potje lasergamen. Overal in The City zijn prachtige decors te vinden voor unieke foto’s, bijvoorbeeld voor de groepsapp, Facebook en Instagram, zodat jullie trip naar The City voor eeuwig vastgelegd kan worden.

Uiteraard geniet je van het eten in onze PizzaBar, de hoogwaardige horecagelegenheid die speciaal gericht is om groepen te laten genieten van een hapje en een drankje.

Voor feesten en uitjes van groepen groter dan twintig maken we graag een arrangement op maat. Het is mogelijk om heel The City af te boeken voor je bedrijf, inclusief de horeca. Mail je wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Reserveer direct