Een bedrijfsuitje is de perfecte manier om je collega's beter te leren kennen en de samenwerking te verbeteren. Het geeft de sfeer in het team een oppepper, wat bijdraagt aan betere resultaten op de werkvloer. The City biedt een dynamische setting voor het perfecte teamuitje, net buiten de drukte van de stad Rotterdam. Beleef een onvergetelijke dag en gezellige avond vol teambuilding en plezier. Of je nu een teambuilding activiteit voor een klein team of een groot bedrijfsevenement organiseert, bij The City is je team verzekerd van een geslaagd teamuitje!

OFFERTE AANVRAGEN

 

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

TEAMUITJE ROTTERDAM ORGANISEREN BIJ THE CITY

Organiseer je een personeelsuitje in de buurt van het prachtige Rotterdam? En zoek je een locatie die zowel inspirerend als praktisch is, dan ben je bij The City in 's Gravenzande aan het juiste adres. Wij bieden de leukste teamuitjes op slechts 20 minuten afstand van Rotterdam, perfect voor elk team, groot of klein. Van bowlen, midgetgolf en lasergame tot onze hilarische private karaoke en meer, The City heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag of gezellige avond met je collega's.

ORIGINELE TEAMUITJES EN TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Ontdek onze originele bedrijfsuitjes waarbij je plezier en samenwerking combineert. Kies voor een unieke teambuilding activiteit zoals een spel lasergame waarbij je actief moet samenwerken of waan je in een andere wereld met uitdagende opdrachten in onze spannende VR-game. Organiseren jullie liever een wat rustiger teamuitje? Kies dan voor een relaxt potje Jeu de Boules, bowlen of glowgolf. Met onze activiteiten voor kleine en grote groepen en horeca zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke ervaring!

OFFERTE AANVRAGEN

VAAK GEBOEKTE BEDRIJFSUITJES IN ROTTERDAM

HET PERFECTE TEAMUITJE. COMPLEET VERZORGD

The City zorgt voor een compleet verzorgd teamuitje. Begin de dag met een welkomstdrankje, gevolgd door één of meerdere activiteiten die jullie als team uitdagen. Tussendoor geniet je van een lichte lunch of heerlijk diner, afgestemd op jullie voorkeuren. Sluit de dag af met een borrel in een van onze gezellige loungeplekken, waar je kunt terugkijken op een geslaagd teamuitje. Wij helpen je graag met een arrangement op maat voor een onvergetelijke ervaring, waarbij samenwerken en plezier centraal staan.

WAAROM JE BEDRIJFSUITJE ROTTERDAM ORGANISEREN BIJ THE CITY?

The City is de locatie voor het organiseren van een teambuilding activiteit in de buurt van Rotterdam. Je vindt ons op zo'n 20 minuten rijden van de stad Rotterdam. Ook kun je ons goed bereiken met het openbaar vervoer. Zo stopt bus 455 van EBS op loopafstand van onze locatie. Met faciliteiten die geschikt zijn voor zowel kleine groepen als grote teams, en een aanbod dat aangepast kan worden aan jullie specifieke wensen, is The City de ideale plek voor een teamuitje.

• Niet afhankelijk van weersomstandigheden

• Geschikt voor kleine en grote groepen - van 5 tot 500 personen

• Diversiteit aan indoor (teambuilding)activiteiten

• Compleet verzorgd uitje op één locatie, inclusief horeca

• Gratis parkeren voor de deur

• Openbaar vervoer op loopafstand

TEAMUITJE ROTTERDAM BOEKEN?

Ben je klaar om het leukste teamuitje in de buurt van Rotterdam te organiseren? Vraag een offerte aan voor jouw ideale teamuitje. Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijk programma dat perfect past bij jullie teamdynamiek en bedrijfsdoelstellingen. Beleef samen met je collega's een gezellig teamuitje vol avontuur, creativiteit en plezier.

 

Diverse activiteiten

5 - 500 personen

Uitgebreide horecamogelijkheden

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER HUN BEDRIJFSUITJE ROTTERDAM BIJ THE CITY

Genoten van een middag vol activiteiten. Heerlijk gegeten. Geholpen door een fantastisch team collega's, allemaal enthousiast!

Inge Van Den Berg

9 mei 2024

Review 1

Mooie locatie met allerlei activiteiten. Lekker eten. Leuke locatie voor een groepsuitje. Aanrader!!

Marcel

23 april 2024

Review 1

Vorige week hier een zeer geslaagd personeelsfeest gehad. De begeleiding door Debby en de rest van de crew was ook helemaal top!

Henk Schwagermann

18 maart 2024

Review 1
Google Review