Het perfecte vrijgezellenfeest combineert leuke activiteiten, een hoop gezelligheid en lekker eten en drinken met elkaar. Alles wat je nodig hebt vind je in The City. Op deze unieke locatie zorgen wij dat de aanstaande bruid of bruidegom goed in het zonnetje wordt gezet, terwijl de hele groep zich uitstekend vermaakt.

 

Bekijk alle mogelijkheden

Versla elkaar op de unieke minigolfbaan in ons stadspark. Daal af naar het metrostation van The City, waar je kunt bowlen met spectaculaire special effects. Of kijk hoe vaak je met z’n allen de vrijgezel kunt raken tijdens lasergamen. Overal in The City zijn prachtige decors te vinden voor unieke foto’s voor groepsapp, Facebook en Instagram, zodat jullie trip naar The City voor eeuwig vastgelegd kan worden.

Uiteraard geniet je van het eten onze PizzaBar, de hoogwaardige horecagelegenheid die speciaal gericht is om groepen te laten genieten van een hapje en een drankje.

Wil je als ceremoniemeester jouw vrijgezel de beleving geven die hij of zij nooit meer zal vergeten? Neem contact met ons met je ideeën of vraag welke mogelijkheden wij al aanbieden. Het kan wat ons betreft niet gek genoeg!

Reserveer direct