The City biedt het perfecte dagje uit voor de hele familie. Iedereen kan op zijn of haar niveau aan de activiteiten meedoen, zodat elk familielid de tijd van zijn leven heeft. Tieners die opa en oma verslaan, kinderen die spelen terwijl papa en mama een drankje doen op het indoor terras of in het restaurant, elkaar helpen of juist vrolijk hinderen tijdens één van de spelactiviteiten, The City is plezier voor iedere leeftijd.

 

Sla een balletje op de unieke minigolfbaan in ons stadspark. Daal af naar het metrostation van The City, waar je kunt bowlen met spectaculaire special effects. Daag elkaar uit in onze gigantische klimtoestel of kijk hoe vaak je papa en mama kunt raken tijdens lasergamen. Overal in The City zijn prachtige decors te vinden voor unieke foto’s, zodat jullie gezinsuitje naar The City ook een plekje kan krijgen op de schoorsteenmantel of Instagram.

Uiteraard geniet je van het eten in de PizzaBar, de hoogwaardige horecagelegenheid die speciaal gericht is om groepen te laten genieten van een hapje en een drankje.

Ook voor jonge kinderen valt er genoeg te beleven in The City. Er is een speeltuin op Main Street die goed te zien is vanaf het indoor terras en vanuit het restaurant, er kan bij de meeste activiteiten gekeken worden en natuurlijk hebben we het lekkerste softijsjes van The City. 

Reserveer direct