Dit is bowlen zoals je dat nog nooit beleefd hebt. The Tube is één van de meest spectaculaire bowlingbanen van Nederland. Onze bowlingbaan is gebouwd in een metrotunnel, inclusief station vol unieke details.

Ook hebben onze banen vijftig verschillende animaties die op de baan geprojecteerd worden en reageren op jouw worp! Dit is unreal bowlen!

Bowlingbaan The Theater is een sfeervolle bioscoopzaal, het geluid van rollende bowlingballen, met diverse toffe films op het grote scherm. De gezelligheid van het bowlen vermengd met de ambiance van een bioscoopzaal, een onvergetelijke ervaring!

 

Reserveer direct

De bowlingbaan is voorzien van state-of-the-art projectietechnieken, zodat tijdens het bowlen allerlei visuals op de baan te zien zijn die reageren op jouw bal. Dit is unreal bowlen, waarbij je niet alleen de fun hebt van het bowlen, maar ook nog eens de extra beleving van het fantastische decor en de sensationele graphics op de baan. Je rolt de bal niet alleen naar de kegels, maar veroorzaakt met jouw worp ook een virtueel spektakel.

 

Voor de kleintjes zijn er "spoorhekjes" zodat de bal niet per ongeluk in de goot kan rollen en is per speler in te stellen.

Reserveer direct